Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Videok-Mezőnagymihály-Nagyecsér

2012.04.28

 Kedves hozzászólók:ez a videó 1 külföldi hirportál vezető riportere készítette hogy ezzel is népszerűsítse országunkat ugyanis vannak akik turistaként szeretnék látni ezt az kis "világot ".tudom mert ott voltam! Sőt én heti rendszerességgel járok le mivel a munkám megköveteli.De ha ennyire nem tetszik amit láttatok akkor gyertek le és tegyetek ellene.Sőt segítek is benne.Üdv. hungabora 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden ember tartozik valahová. Senki sem teljesen független, a valahová tartozás érzése alapvető társadalmi szükséglet. Nagyecsér is a valahová tartozás helye volt egykor. De minek kellett történnie ahhoz, hogy ez a rend felboruljon és az itt élő közösségnek nyoma vesszen? 2011-től forgatunk az elveszett faluban és régi lakóinál. Az idén nyáron elkészülő film az aprófalvak hanyatlásának társadalmi jelenségét mutatja be egy borsod-abaúj-zemplén megyei néptelen településen, Nagyecséren keresztül. Fényt derít arra a kérdésre, hogy a falu lakossága miért hagyta maga mögött addigi életét és költözött a környező falvakba, városokba.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Miskolc

Nonéme István,2014.02.11 14:09

Nem tudom ki készíti ezeket a videókat , de azt tudom h nem is meri ezt a vidéket ez nem egy szellemfalu sosem hallt ki ez nem csernobil.
Ez egy gyönyörű hely egy egyedül álló növény és állat világgal!
Ha valakit pedig érdekel a falu története akkor menjen le és érdeklődhet ott is hisz már nem lakatlan és nem is lesz! Egy Nagyecséri lakos:)!

Ha pedig valaki videót készít vagy esetleg képeket tölt fel a helyről vannak nagyon szép képeim anyagaim szellem falu ugyan hagyjad már!De az:)huuuuu!